Bamboebeertje

Over mij

Hallo, ik ben Maarten en heet je van harte welkom op mijn website. Leuk dat je een kijkje komt nemen. Het idee achter deze website is dat ik mijn persoonlijke ervaringen en gedachten over een gelukkig, gezond, slim en duurzaam leven met je wil delen. De inspiratie voor het schrijven van de artikelen op mijn website komt voort uit mijn eigen persoonlijke leven. Ik claim geenszins een expert te zijn, maar wil je met mijn verhalen graag inspireren en uitdagen.

Eerst een klein beetje meer over mezelf. Ik ben geboren op Werelddierendag in oktober 1973 in Utrecht, uit ouders die hun roots hebben in de Gelderse Achterhoek. Ik ben opgegroeid in Winterswijk, een dorp van enige omvang in diezelfde adembenemend mooie Gelderse Achterhoek. Na mijn middelbare schooltijd en beroepsopleiding ben ik voor een studie die ik wilde gaan volgen verhuisd naar Maastricht in het prachtige Zuid-Limburg. Na 20 jaar gewoond en gewerkt te hebben in Zuid-Limburg hebben mijn vrouw en ik omwille van onze kinderen (geboren in 2013 en 2015), mijn ouders en de betrekkelijk grote reisafstand in 2016 besloten om naar Winterswijk te (r)emigreren. Mijn vrouw kon in Winterswijk een goede baan krijgen en ik was sinds de geboorte van de oudste thuisblijf-papa en die ‘baan’ kon ik gemakkelijk meeverhuizen naar mijn ‘hometown’.

Om het mezelf, ik houd wel van orde en netheid, en jou als lezer gemakkelijk (lees: overzichtelijk) te maken heb ik de artikelen op deze website op onderwerp gerubriceerd. In sommige artikelen zal ongetwijfeld overlap tussen verschillende onderwerpen zijn, maar hee…ik ben ook maar een mens. Nobody is perfect!

Door het delen van mijn persoonlijke ervaringen maak ik mezelf kwetsbaar, dat realiseer ik me terdege. Echter, het belang om jou als lezer te inspireren met mijn ervaringen, gedachten en keuzes die ik op bepaalde gebieden heb gemaakt, wegen voor mij zwaarder dan mijn eigen kwetsbaarheid. Ik ben dan ook erg benieuwd naar je reactie, jouw ervaringen, gedachten en keuzes, maar laten we elkaar wel gewoon met respect behandelen.

Veel leesplezier!

Facebook
Twitter
Instagram