Over mij

Van Winterswijk terug naar Winterswijk

Er valt genoeg te vertellen over mij, maar ik probeer me in deze introductie nog een beetje in te houden. Ik ben geboren op Werelddierendag in oktober 1973 in Utrecht, uit ouders die hun roots hebben in de Gelderse Achterhoek. Mijn vader komt uit Beltrum en mijn moeder uit Vragender. Toen ik anderhalf was verhuisde ik met mijn ouders van Wijk bij Duurstede naar Winterswijk, een dorp van enige omvang in diezelfde adembenemend mooie Gelderse Achterhoek. Anderhalf jaar later werd mijn zusje geboren.

Na mijn middelbare schooltijd en beroepsopleiding ben ik voor een studie die ik wilde gaan volgen verhuisd naar Maastricht in het prachtige Zuid-Limburg. Nadat ik 20 jaar gewoond en gewerkt had in Zuid-Limburg hebben mijn vrouw en ik omwille van onze kinderen (geboren in 2013 en 2015), mijn ouders en de betrekkelijk grote reisafstand in 2016 besloten om naar Winterswijk te verhuizen. Mijn vrouw kon in Winterswijk een goede baan krijgen en ik was sinds de geboorte van de oudste thuisblijf-papa en die ‘baan’ kon ik gemakkelijk meeverhuizen naar mijn ‘hometown’.

Dat lijkt me voor nu wel even genoeg over mij. Via mijn blogs kom je vanzelf meer over mij te weten. En als je vragen hebt mag je ze gewoon stellen.

Om het jou als lezer, maar ook een beetje voor mezelf, gemakkelijk (lees: overzichtelijk) te maken, heb ik de artikelen op deze website op onderwerp gerubriceerd. In sommige artikelen zal onwillekeurig wat overlap tussen de verschillende onderwerpen zijn.

-> Naar de blogs